Trienergia backcontact zonnepanelen voor schuine daken

Voor de installatie op een driehoekig dak heeft KoDakZo met Trienergia het perfecte antwoord. Het Trienergia-systeem is het ENIGE product dat het dakoppervlak bijna volledig kan bedekken, waardoor esthetische waarde aan het huis wordt toegevoegd.

Meer voordelen op een rij:

– Panelen met hoog rendement Back-contact cellen.
– Leverbaar in vierkant paneel met 42 cellen 200-220Wp.
– Leverbaar in driehoekig paneel 21 cellen 100-110Wp.
– Hoeken altijd in 45 graden.
– Panelen kunnen in serie worden aangesloten.
– Perfecte afwerking en hoog rendement.
– Standaard 12 jaar productgarantie.

Het Trienergia-systeem is ontwikkeld om de beste oplossing te bieden voor huizen met een driehoekig dak. De fotovoltaïsche panelen die op de markt zijn, variëren meestal per type (mono – poly – dunne film) én door vermogen, maar houden dezelfde rechthoekige vorm aan. Dit is in feite het “gemakkelijkste” om te produceren, maar het is niet altijd het beste om te installeren.

Trienergia heeft ervoor gekozen om een ​​modulaire oplossing te bieden om de driehoekige daken te kunnen afdekken met een combinatie van driehoekige (21 cellen) en rechthoekige (42) modules.

Een complete dakbedekking biedt een beter gebruik van de beschikbare ruimte, groter geïnstalleerd vermogen (dus ook een grotere energieproductie), hogere Return On Investment en natuurlijk een esthetisch perfect resultaat op uw dak.