DE 5E GENERATIE PRESTATIESTERKE ZONNEPANELEN

De Q.ANTUM DUO Technology combineert de meest geavanceerde vooruitgang in celscheidingstechnologie met ronde kabels – om zowel elektrische als optische verliezen aanzienlijk te verminderen. Dit wordt bereikt door de stroom die door iedere cel loopt te halveren, en effectiever gebruik te maken van invallend licht. Q.ANTUM DUO verhoogt niet alleen het nominale uitgangsvermogen maar verbetert ook de betrouwbaarheid. Anti LID/ LeTID zorgen voor lage initiële degradatie, en het halfcelontwerp minimaliseert celstress zodat er minder kans is op micro-scheurtjes in het veld. Dit wordt ondersteund door verbeterde, gegarandeerde initiële en jaarlijkse degradatie waardoor de hoogste energieopbrengsten gewaarborgd worden. Gecombineerd met de bekroonde Q.ANTUM-celtechnologie van Q CELLS zijn de Q.PEAK DUO-G5 en Q.PEAK DUO BLK-G5 de best presterende panelen tegen een redelijke prijs, met maximale energieopbrengsten en een gegarandeerd lage LCOE. Met meer dan 5 GW aan geplaatste Q.ANTUM-producten heeft alleen Q CELLS de ervaring en kennis om cel- en paneeltechnologie tegelijkertijd te vernieuwen met de ontwikkeling van Q.ANTUM DUO.

Q.PEAK DUO-G5

Q.PEAK DUO-G5

Het Q.PEAK DUO-G5 zonnepaneel van Q CELLS maakt indruk dankzij innovatieve Q.ANTUM DUO TECHNOLOGY, die buitengwoon hoge prestaties mogelijk maakt op een klein oppervlak. Q.ANTUM’s paneelconcept van wereldklasse is nu gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp, waardoor het uitzonderlijk goed presteert in reële omstandigheden – zowel bij zonnestraling met een lage intensiteit als op hete, heldere zomerdagen.

 

OPTIMAAL VOOR:

  •  Private dakconstructies
  •  Commerciële en industriële dakconstructies

Q.PEAK DUO BLK-G5

Q.PEAK DUO BLK-G5

Het Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepaneel van Q CELLS maakt indruk met een buitengewoon aantrekkelijk uiterlijk en bijzonder hoge prestaties op een klein oppervlak, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO TECHNOLOGY. Q.ANTUM’s wereldrecord-houdende celconcept is nu gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp, waardoor het uitzonderlijk presteert onder reëele omstandigheden – zowel bij zonnestraling met een lage intensiteit en bij hete, heldere zomerdagen.

 

OPTIMAAL VOOR:

  •  Private dakconstructies

Q.PEAK-G4.1

Q.PEAK-G4.1

Het hogerendementspaneel Q.PEAK-G4.1 biedt de ideale oplossing voor private dakconstructies, dankzij zijn innovatieve celtechnologie Q.ANTUM.

Meer zonnestroom op kleiner dakoppervlak – zowel bij lage zonnestraling, alsook op hete zomerdagen.

 

OPTIMAAL VOOR:

  •  Private dakconstructies

https://www.q-cells.nl/producten/zonnepanelen/qpeak-duo-g5.html

https://www.q-cells.nl/producten/zonnepanelen/qpeak-duo-g6.html