AEG zonnepanelen: kwaliteit

AEG zonnepanelen zijn onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux meer dan 100 jarige Duitse traditie. KoDakZo levert AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

AEG : Duits hart, wereldwijd bereik

AEG geregistreerd en gevestigd in Nürnberg, Duitsland en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië.

AEG: een wereldwijd voordeel

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren, is het mogelijk om voor elke klant een product te leveren die aan de klant- en marktspecifieke behoefte voldoet.

Door de hoge eisen die er aan het merk AEG worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

AEG is de ideale partner voor zowel commerciële als privé eindgebruikers.

Bij alles wat de mensen van AEG doen streven zij naar de waarde van hun merk AEG.

Het leveringsprogramma wat KoDakZo van AEG u biedt bestaat uit een complete lijn zonnepanelen: mono & mono full black, poly & poly black en de nieuwste technologie: glas-glas zonnepanelen (AEG M602G).

Datasheets VDH SOLAR – AEG-programma:

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie van één van de AEG zonnepanelen? Neemt u dan contact met ons op!

AEG-ZONNEPANEEL-POLY-BLACK-275-WP

AEG ZONNEPANEEL POLY 275 WP

AEG ZONNEPANEEL MONO FULL BLACK 300 WP

AEG GLAS-GLAS ZONNEPANEEL MONO 300 WP

AEG ZONNEPANEEL MONO ULTRA FULL BLACK

AEG ZONNEPANEEL HALF CEL MONO 325 WP